Team coaching

A team coaching olyan csapatfejlesztési eszköz, melynek során a kollektív képességek fejlesztésére, az aktuális elakadások feloldására és a hatékonyság növelésére fókuszálunk. Tökéletes megoldás azon cégek számára, akik bensőségesebb, intenzívebb csapatépítést szeretnének.

 

Egy munkacsapat működése szinte semmiben sem különbözik egy focicsapat működésétől. Amikor a focicsapat a meccsen jól játszik, akkor azt látjuk, hogy a játékosok összhangban vannak egymással és győzelmet aratnak a riválisuk felett. Ezt a sikert csakúgy érik el, hogy rengeteg edzés áll mögöttük.

 

Ha a te csapatod nem edz eleget, vagy a módszereid nem megfelelőek, akkor hogyan lehetne elvárni tőlük azt, hogy éles helyzetekben összehangoltan dolgozzanak és jól teljesítsenek?

Team coaching

Mikor ajánljuk a team coachingot?

Új csapat felállításakor, hogy kialakítsuk a csapat optimális működési módját, meghatározzuk a siker szempontjából fontos szerepeket.

Nem jó csapatlégkör és csapatkohézió esetén, hogy növelhessük a csapat teljesítményét, miközben leküzdjük a kihívásokat és feloldjuk a konfliktusokat.

Projektmunka esetén, hogy segítsük a brainstorming és a problémamegoldás folyamatait, miközben a csapat tagjai a projekttel való előrehaladásukra is reflektálnak.

Mit ajánlotok az én csapatomnak?

Hogy néz ki a team coaching folyamata?

1. Igények felmérése

Fontos, hogy megértsük, mi a célod a team coachinggal. Éppen ezért szakembereink először körültekintően felmérik céljaidat, igényeidet.

2. Fókuszpontok kijelölése

A team coaching lényege, hogy a résztvevők határozzák meg a saját céljaikat. Mi segítünk abban, hogy ne csak hatékonyan tudd kitűzni, de el is érd őket.

3. Coaching ülések

Milyen eszközöket használunk?

Önismereti gyakorlatok

Segítő és feltáró kérdések

Írásbeli feladatok

Kreatív rajz

Helyzetgyakorlatok

Szerepjátékok

4. Kiadott feladatok ellenőrzése, nyomonkövetése

A résztvevők különböző feladatokat kapnak, amelyek segítenek abban, hogy a team coaching tanulságait hatékonyan beépíthessék a mindennapjaikba.

5. Eredmények összefoglalása

A vezetők támogatása mindig prioritás, ezért a team coachingon elért eredményekből átlátható, jól értelmezhető riportot készítünk. Ez lehetővé teszi, hogy az elért eredmények hosszú távon hatékonyak legyenek.

Személyre szabott ajánlatot kérek

Miért válassz minket?

kedvező ár

Minőségi foglalkozás kedvező áron

Segítünk abban, hogy a legmegfelelőbb csomagot állíthasd össze, ami belefér a tervezett költségvetésbe.

helyi megoldás

Helyi
megoldás

Magyarország egész területén tartunk team coachingokat ügyfeleink számára.

profizmus

Profizmus és szakértelem

Coachaink több száz team coachingot tartottak már, rengeteg vállalattal dolgoztak együtt.

Scroll to Top