Referenciák

Éva rendkívüli figyelemmel követi a megbeszélésen elhangzottakat, és minden apró rezdülést. Jól célzott kérdésekkel, személyre szabott tanácsokkal segített egy nehéz, változásokkal teli időszakban.

Korompay Gábor (ügyvezető)
Albertfalvi Cérnázó Kft.

A Labours felülvizsgálta az üzleti folyamatainkat, javaslatokat tettek a vállalat működési struktúrájára vonatkozóan, folyamatmodelleket készítettek. Köszönjük a munkájukat!

Dienstmann Tamás (ügyvezető)
Horizont Global Kft.

Sok dologban kapok megerősítést, valamint az elemzések eredményei más szemszögből engednek rálátni a dolgokra. A csapatom nagyon szereti a LABOURS workshopokat, jó feladatokat és hangulatot tudtok hozni számunkra.

Szebeni József (ügyvezető)
Vill-Fény Kft.

Nekem nagyon sokat segített a mentoring program. Amit kiemelnék, az az önbizalmam megerősítése, ami a munkámban és a magánéletemben is érzékelhető változásokat hozott. Sokat fejlődtem kommunikáció terén, közelebb engedtem magamhoz az embereket. Rávezettettek arra, hogy a céljaim eléréséhez minden eszközöm megvan, csak használnom kell.

Kasza Alexandra (fuvarszervező)
Szam Sped Kft.

Az együttműködésünk során az általunk igényelt szolgáltatásokat megfelelő szakértelemmel és gondossággal bonyolították le. A feladatokat gyorsan és rugalmasan hajtották végre, ugyanakkor folyamatosan szem előtt tartották a minőséget és a költséghatékonyságot. A közös munka eredményeként sikerült egy olyan szakmai kapcsolatot kialakítanunk, amely a későbbiekben is hozzájárul cégünk elképzeléseinek megvalósításához. Bizalommal ajánlom a Labours Hungary Kft.-t azoknak a piaci szereplőknek, akik valóban minőségi szolgáltatást keresnek.

Nyárai Márton (ügyvezető)
Tente Magyarország Kft.

Számomra személyre szabott fejlődési iránymutatásokat, és ehhez szükséges technikákat adott a Labours projektje. A feladatok során pedig a közvetlen kapcsolattartás és személyes beszélgetések , segítettek abban, hogy jó irányba fejlődjek, és a meglévő problémákat, pozitívan tudjam megoldani. Köszönöm a szakmai segítségeteket, és személyes hozzáállásotokat, ezzel sokat segítettetek!

Fülöp Lajos (készletgazdálkodási vezető)
Bold Agro Kft.

Szervezetünk fejlesztéséhez a Labours Hungary Kft.-t kértük fel. Már az igény megfogalmazásakor tudtuk, hogy nem könnyű munkába vágtuk a fejszénket, viszont a Labours munkatársai olyan szakszerűen és precízen látták el a feladatukat, hogy nagyban megkönnyítették a munkánkat. A Labours IDEÁLIS szervezetfejlesztési modell alapján a projektet sikeresen lezártuk, számos olyan javaslatot kaptunk, amelyeket bevezettünk és a jövőben is hasznosítani tudunk. Javult a cégen belül a kommunikáció, az üzleti folyamatok egyszerűbbek, átláthatóbbak és hatékonyabbak lettek. Köszönjük!

Bartalis Levente (ügyvezető)
RM HAJDU HUNGARY Kft.

Köszönöm a munkámhoz kapott segítséget és útmutatást! Örömmel vettem részt a közös foglalkozásainkon. Igyekszem hasznosítani a javaslataitokat és ezzel tovább javulni a munkámban.

Jakab Máté (növényorvos)
Bold Agro Kft.

6 hónap kemény munka után, bátran kijelenthetem, hogy cégünk gazdagabb lett egy jó vezetővel, aki döntésképes lett, és a vállalati kultúránkat valamint a tulajdonosi szemléletet is magáénak tudhatja. Köszönöm Nektek, hogy végig vittétek ezen a nehéz úton, nem engedtétek, hogy megálljon!

Szerencsiné Agócs Mónika (ügyvezető)
SZAM SPED Kft.

Nekem nagyon tetszett az összes foglalkozás. Úgy érzem, hogy rengeteg jó dolgot el tudtam sajátítani és adtatok olyan ötleteket, amiket be tudok építeni a minden napjaimba. Külön köszönöm a kommunikációs tanácsokat és a motivációs kis kitérőt :). Sokkal magabiztosabbnak érzem magam a Labours óta. Még egyszer köszönök szépen mindent!

Krinizs Péter (csoportvezető)
Bold Agro Kft.

A Labours mentorprogramja önálló munkára, gondolkodásra sarkalt. Rávett, hogy mások szemével is lássam magam. Ők érdekmentesen, kívülről rálátnak a folyamatinkra, és észreveszik azt, amit mi egymás között sokszor nem. 

Vargáné Bereczki Anikó (pénzügyi igazgató)

Globus Kft.

A Labours mentorprogramja segített feltérképezni a jelenlegi helyzetemet. Rávezetett arra, hogy már elindultam egy úton, még akkor is, ha ez nem tudatosult bennem. A tanácsadás során hasznos tippeket kaptam a csapatvezetéshez. Eddig csak csoportos tréningeken vettem részt, ez teljesen újdonság volt. A napi problémáim, a konkrét esetek megbeszélése sokkal személyre szabottá tette a találkozókat. 

Gábor Sándor (műszaki vezető)

Globus Kft.

A Labours projekt abban segített a szervezetemnek, hogy tisztázzuk a vezetőimmel az együttműködésünk alapjait és megvilágítsunk olyan gondolatokat, amelyek eddig vagy nem voltak előtérben vagy nem voltak kimondva. A Labours kollégák emellett szakmailag mind engem, mind a vezetőimet támogattak abban, hogy a szervezetünkben az együttműködésünk és a közös munkánk hatékonyabb legyen, mellette pedig minél jobban tudjuk segíteni a kollégáink munkáját. Egyénileg is tudott fejleszteni a közös projekt, megerősített a fejlesztendő területek fontosságán és egyben új lendületet adott ezen területek kezeléséhez.

Fernández Szőllősi Dávid (gazdasági vezető)
Bold Agro Kft.
Scroll to Top